Recensie: Jenny Rendering

“Toen mijn oudste zoon zei we krijgen judo op school, dacht ik , nee, ik hou niet van vechten. Na een paar lessen mochten ouders komen kijken.. mijn ogen werden geopend: het was geen vechten, er kwam geen pijn doen aan te pas. Ze leerden weerbaar te zijn, ze leerden respect voor een ander, ze leerden om zichzelf staande te houden. Om nog maar te zwijgen van het positieve gedrag van de leraren. De kinderen namen dat over!

Mijn jongste had geen zelfvertrouwen, liet zich het kaas van het brood eten, werd gepest, was motorisch niet sterk. Hij startte met judo op locatie Oostwold. En zijn hele leven veranderde. Nu 5 jaar later durft hij te zeggen wat hij denkt, pakt hij de pesters zelf aan, op een juiste manier. Hij heeft zelf vertrouwen ( misschien wel wat teveel…)) en doorzettingsvermogen. Kent zijn lichaam inmiddels zo goed en word steeds sterker. Alles moet wijken om naar judoles te kunnen, liefst 2x in de week.

Judo Instituut noord heeft geweldige leraren die altijd positief zijn ( ook al doen de kids iets fout). Buiten judo is er uiteraard een judokamp 1xperjaar en ook zijn er activiteiten mbt sint of bowlen/zwemmen. Ze hebben diverse locaties, dus altijd wel 1 in de buurt.

Als je zoon/dochter onzeker is/ geen zelfvertrouwen heeft/slechte motoriek of gewoon iets leuks wil doen.. probeer dan eens Judo Instituut noord! Ik had het nooit verwacht, maar ben heel blij hoe het mijn zoon heeft laten groeien, mn innerlijk.”

Jenny Rendering